Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Food Plus (Pizza HutKfc) - Βιομηχανία ανεργίας, ανομίας και τρομοκρατίας!
Το κέντρο ανομίας της Φραγκοκλησιάς ξαναχτυπά! Σήμερα 11/4, η διοίκηση και η εργοδοσία της Food Plus (Pizza HutKfc), μέσω του διευθυντή του καταστήματος Pizza Hut της Λ. Νίκης, ανακοίνωσε το κλείσιμο του καταστήματος και την απόλυση όλων των εργαζομένων.
Η διοίκηση και η εργοδοσία της Food Plus (Pizza HutKfc), έδρασε με τον γνωστό μαφιόζικο τρόπο, απολύοντας αιφνιδιαστικά, εκδικητικά και καταχρηστικά άλλους 21 συναδέλφους μας, κλείνοντας το κατάστημα!
… 50 οικογένειες στον δρόμο. Να σταματήσουμε το έγκλημα!
Συνολικά, μέσα σε 2 μήνες περίπου, η διοίκηση και η εργοδοσία της Food Plus έχει κλείσει 3 καταστήματα στην Θες/νίκη κάνοντας πράξη τις απειλές και τους εκβιασμούς της, στέλνοντας 50 εργαζόμενους και τις οικογένειές μας στην ανεργία. Προσπαθεί να «κλείσει» το θέμα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις, φανερώνοντας έτσι, το αληθινό πρόσωπο της που δεν είναι άλλο από αυτό των εκβιασμών, των απειλών, και της τρομοκρατίας!
Εμείς οι εργαζόμενοι – απολυμένοι δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να καταδείξουμε σε όλη την κοινωνία τα πραγματικά γεγονότα.
Θα συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα που για εμάς αποτελεί αγώνα επιβίωσης ώστε να ξαναλειτουργήσουν τα καταστήματα και να γυρίσουμε όλοι οι απολυμένοι πίσω στην δουλειά μας.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για αναδείξουμε το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, των λουκέτων, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και των μισθών πείνας που θέλουν να μας επιβάλουν τόσο η κυβέρνηση – τρόικα αλλά και η διοίκηση και η εργοδοσία της Food Plus που ήθελε να μας επιβάλει να δουλεύουμε στα σύγχρονα κάτεργά της, με συμβάσεις μνημόνια, με 150 – 300 ευρώ τον μήνα, ουσιαστικά σαν σύγχρονοι σκλάβοι, πληρώνοντας εμείς οι εργαζόμενοι, την κρίση της οικονομίας και την κακοδιαχείριση της εταιρίας, σώζοντας με κάθε τίμημα τα κέρδη του κρατικοδίαιτου μεγαλοεπιχειρηματία Χ. Ιωάννου.

Όλοι – λες  στην  Πορεία
Παρασκευή   12/4    18:30   Καμάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: